Organismu attīroša zupa amerikāņu gaumē Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 neliela kāpostgalva,
  • 6 vidēji sīpoli,
  • daži tomāti,
  • 1–2 zaļie pipari,
  • saišķis seleriju,
  • 1–2 buljona kubiņi,
  • sāls, pipari – pēc vajadzības.

Gatavošana:

1

Dārzeņus notīra un sasmalcina. Verdošā ūdenī izkausē buljona kubiņus, ievieto dārzeņus, pievieno nedaudz sāls un piparu, uzvāra, nedaudz pavāra, ņem nost no pavarda un aizvākotā katlā atstāj vismaz stundu iestāvēties.

2

Var ēst gan aukstu, gan pasildītu – cik grib un kad grib. Vienlaikus dienas laikā jādzer daudz ūdens.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Gaļas uzkodas, Salāti, Gaļas salāti, Zupas, Dārzeņu zupas