Ar vīna piedevu tvaicēts lasis Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Vīns un sīpoli ūdens tvaikiem piedod īpašu aromātu. Šādi pagatavotai zivij ir ļoti maiga garša. Turklāt tā ir diētiska.

Nepieciešams:

  • laša gabali,
  • 1 sīpols,
  • 100 ml sausā baltvīna,
  • sāls, pipari, kaltētas dilles.

Gatavošana:

1

Sīpolu nomizo, sasmalcina, iemet kaltiņā, tur ielej glāzi ūdens un vīnu, ieliek iekšā sautējamo paliktni.

2

Lasi nosusina, apkaisa ar sāli, pipariem, kaltētām dillēm, novieto uz sautējamā paliktņa un katliņu novieto uz pavarda. Sautē 12–15 minūtes atkarībā no zivs gabalu biezuma. Pasniedz ar dārzeņiem un treknu mērci, piemēram, Holandes mērci.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Zivju ēdieni, Svētki, Ziemassvētki

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...