Ar vistu un dārzeņiem pildīts lavašs Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Kad gribas kaut ko, kas līdzinātos ātrajām un ne tik veselīgākajām uzkodām, pagatavojiet pildīto lavašu, kas patiesībā tik neveselīgs nemaz nav, ja izmanto labi daudz dārzeņu.

Nepieciešams:

  • 2 vistas filejas,
  • sojas mērce,
  • eļļa cepšanai,
  • iepakojums lavaša,
  • ledus salāti,
  • marinēti gurķi,
  • sarkanā paprika,
  • krēmsiers,
  • mērce pēc izvēles.

Gatavošana:

1

Mazos gabaliņos sagriež vistas fileju, liek bļodā, apviļā sojas mērcē un atstāj uz 20 minūtēm ievilkties.

2

Kamēr gaļa ievelkas, sagatavo visas sastāvdaļas. Lavašu izklāj uz galda vai dēlīša, ledus salātus saplucina mazākos gabalos, papriku un gurķus sagriež garās strēmelēs.

3

Uz pannas eļļā apcep gaļu zeltaini brūnu.

4

Lavašā iesmērē krēmsieru, tad liek salātlapas, vistas fileju, vienā virzienā liek papriku ar gurķiem un pa virsu apslaka ar mērci. Tad lavašu tin tā, lai dārzeņu strēmelītes būtu gareniski ietītas. Satin labi cieši, lai pildījums saspiežas.

5

Sapildīto lavašu ietin folijā un ieliek ledusskapī uz kādu laiciņu ievilkties. Tad attin no folija, sagriež mazākos gabalos un pasniedz.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Gaļas uzkodas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...