Kad gribas kaut ko, kas līdzinātos ātrajām un ne tik veselīgākajām uzkodām, pagatavojiet pildīto lavašu, kas patiesībā tik neveselīgs nemaz nav, ja izmanto labi daudz dārzeņu.
Nepieciešams:
Mazos gabaliņos sagriež vistas fileju, liek bļodā, apviļā sojas mērcē un atstāj uz 20 minūtēm ievilkties.
Kamēr gaļa ievelkas, sagatavo visas sastāvdaļas. Lavašu izklāj uz galda vai dēlīša, ledus salātus saplucina mazākos gabalos, papriku un gurķus sagriež garās strēmelēs.
Uz pannas eļļā apcep gaļu zeltaini brūnu.
Lavašā iesmērē krēmsieru, tad liek salātlapas, vistas fileju, vienā virzienā liek papriku ar gurķiem un pa virsu apslaka ar mērci. Tad lavašu tin tā, lai dārzeņu strēmelītes būtu gareniski ietītas. Satin labi cieši, lai pildījums saspiežas.
Sapildīto lavašu ietin folijā un ieliek ledusskapī uz kādu laiciņu ievilkties. Tad attin no folija, sagriež mazākos gabalos un pasniedz.