Briseles kāposti ar baltajām pupiņām un sinepju mērci
Nepieciešams:
0,5 kg Briseles kāpostu galviņu,
1...
Nepieciešams:
Ķirbi nomizo, atbrīvo no sēklām un sagriež kubiciņos.
Papriku pārgriež uz pusēm, izgrebj serdi un sagriež ķirbim līdzīgos gabalos.
Vistas fileju sagriež strēmelēs vai mazos gabalos.
Sarkano sīpolu nomizo un sagriež daivās.
Sakarsē pannu, liek cepties vistu. Kad tā aprāvusies gaiša, pievieno sarkano sīpolu, ķirbi, papriku un cep, ik pa brīdim apmaisot. Pielej sojas mērci un ļauj tai uzsūkties dārzeņos un vistā. Cep tik ilgi, līdz dārzeņi mīksti un gaļa mīksta, sulīga.
Pasniedz ar svaigiem zaļumiem un, ja ir vēlēšanās, ar kādu mērci.