Ātrais ķirbju sautējums ar vistu un papriku Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 300 g ķirbja cepšanai,
  • 2 sarkanās paprikas,
  • 2 vistas filejas,
  • 1 sarkanais sīpols,
  • 2 ēdamkarotes sojas mērces,
  • eļļa cepšanai,
  • zaļumi pasniegšanai.

Gatavošana:

1

Ķirbi nomizo, atbrīvo no sēklām un sagriež kubiciņos.

2

Papriku pārgriež uz pusēm, izgrebj serdi un sagriež ķirbim līdzīgos gabalos.

3

Vistas fileju sagriež strēmelēs vai mazos gabalos.

4

Sarkano sīpolu nomizo un sagriež daivās.

5

Sakarsē pannu, liek cepties vistu. Kad tā aprāvusies gaiša, pievieno sarkano sīpolu, ķirbi, papriku un cep, ik pa brīdim apmaisot. Pielej sojas mērci un ļauj tai uzsūkties dārzeņos un vistā. Cep tik ilgi, līdz dārzeņi mīksti un gaļa mīksta, sulīga.

6

Pasniedz ar svaigiem zaļumiem un, ja ir vēlēšanās, ar kādu mērci.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni