Ātrs, sildošs vistas karijs ar šampinjoniem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 2–3 vistas filejas,
  • 6–8 šampinjoni,
  • 1 sīpols,
  • 1 kārba kokosriekstu piena,
  • 1 kārba sasmalcinātu tomātu savā sulā,
  • 1 nepilna ēdamkarote tomātu pastas,
  • 1 ēdamkarote ar kaudzīti sarīvēta ingvera,
  • 1 nepilna ēdamkarote caur ķiplokspiedi izspiestu ķiploku,
  • 1 glāze vistas buljona,
  • olīveļļa,
  • lociņi u.c. zaļumi pēc izvēles.

Garšvielas:

  • 2 tējkarotes karija pulvera,
  • 1 tējkarote paprikas pulvera,
  • 1 tējkarote malta koriandra,
  • 1 tējkarote sierāboliņa (fenugreka) pulvera,
  • nepilna tējkarote malta kumīna,
  • nepilna tējkarote maltu melno piparu,
  • sāls pēc garšas.

Gatavošana:

1

Pannā uzkarsē nedaudz eļļas, tajā liek gabaliņos sagrieztu vistas fileju, sīpolus un apcep 5 minūtes, lai sīpoli kļūst mīksti.

2

Pievieno ķiplokus, ingveru, garšvielu maisījumu, samaisa un gatavo vēl vienu minūti.

3

Liek klāt sēnes, tomātu pastu, konservētos tomātus ar visu sulu, buljonu un kokosriekstu pienu. Uzvāra un uz lēnas uguns vāra 10 minūtes, līdz vista ir gatava.

4

Pasniedz, pārkaisītu ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni, Svētki, Ziemassvētki

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...