
Saldo kartupeļu sacepums ar parmezānu 
Nepieciešams:
1 kg saldo kartupeļu,
200–250 ml...
Nepieciešams:
Baklažānus sagriež plānās gareniskās strēmelēs, liek bļodā, pārkaisa ar sāli, patur apmēram 5 minūtes, lai noņemtu lieko rūgtumu, un tad lieko šķidrumu nolej. Pannā sakarsē eļļu un tajā apcep baklažānu strēmeles no abām pusēm zeltainas.
Sagatavo pildījumu: riekstus sadrupina, ķiplokus smalki sakapā, papriku smalki sagriež; visas sagatavotās sastāvdaļas bļodā samaisa kopā ar krēmsieru. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus melnos piparus.
Uz katras baklažāna strēmeles liek pa karotei krēma un satin rullītī. Rotā ar valriekstu pusītēm.