Baklažānu tīteņi ar krēmsiera pildījumu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 2 baklažāni,
  • olīveļļa cepšanai,
  • 1 kārbiņa krēmsiera «Rasa» ar zaļumiem un ķiplokiem,
  • 2 daiviņas ķiploku,
  • 50 g valriekstu un 12 valriekstu pusītes rotāšanai,
  • 1 paprika,
  • sāls un svaigi malti melnie pipari.

 

Gatavošana:

1

Baklažānus sagriež plānās gareniskās strēmelēs, liek bļodā, pārkaisa ar sāli, patur apmēram 5 minūtes, lai noņemtu lieko rūgtumu, un tad lieko šķidrumu nolej. Pannā sakarsē eļļu un tajā apcep baklažānu strēmeles no abām pusēm zeltainas.

2

Sagatavo pildījumu: riekstus sadrupina, ķiplokus smalki sakapā, papriku smalki sagriež; visas sagatavotās sastāvdaļas bļodā samaisa kopā ar krēmsieru. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus melnos piparus.

3

Uz katras baklažāna strēmeles liek pa karotei krēma un satin rullītī. Rotā ar valriekstu pusītēm.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Dārzeņu uzkodas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...