Baltvīnā ar olīvām cepta vista Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 8 vistu šķiņķīši,
  • 1 kārba tumšo olīvu,
  • 1 glāze baltvīna,
  • 1 glāze buljona
  • 100 ml skābā krējuma,
  • 2−3 sakapātas ķiploka daiviņas,
  • 1−2 lauru lapas,
  • 1 ēdamkarote kviešu miltu,
  • 1 ēdamkarote sviesta,
  • sāls, pipari.

Gatavošana:

1

Ietaukotā cepamajā traukā liek vistu un ķiplokus, pārkaisa ar sāli un pipariem, liek līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 15 minūtes.

2

Vīnu sajauc ar buljonu un miltiem, lej līdzās šķiņķīšiem, piemet lauru lapas, pārkaisa ar olīvām un cep vēl 30 minūtes.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...