Baltvīnā ar olīvām cepta vista Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 8 vistu šķiņķīši,
  • 1 kārba tumšo olīvu,
  • 1 glāze baltvīna,
  • 1 glāze buljona
  • 100 ml skābā krējuma,
  • 2−3 sakapātas ķiploka daiviņas,
  • 1−2 lauru lapas,
  • 1 ēdamkarote kviešu miltu,
  • 1 ēdamkarote sviesta,
  • sāls, pipari.

Gatavošana:

1

Ietaukotā cepamajā traukā liek vistu un ķiplokus, pārkaisa ar sāli un pipariem, liek līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 15 minūtes.

2

Vīnu sajauc ar buljonu un miltiem, lej līdzās šķiņķīšiem, piemet lauru lapas, pārkaisa ar olīvām un cep vēl 30 minūtes.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni