Cepti vistu šķiņķīši ar čili un vīnogām
Nepieciešams
8–10 vistu šķiņķīši
800 g vidēju...
Nepieciešams:
400 g liellopu gaļas filejas,
250 g brokoļu,
2 burkāni,
1 sīpols,
100 ml «Teriyaki» mērces (var nopirkt gatavu),
2 ēdamkarotes saldās sojas mērces,
1 ēdamkarote sviesta,
1 tējkarote svaiga sasmalcināta čili pipara,
sāls, pipari.
Gaļu sagriež sviestā strēmelītēs. Notīra un sasmalcina dārzeņus.
Vokpannā nelielās porcijās vispirms apcep gaļas strēmelītes. Tās pārkaisa ar sāli un pipariem. Izņem un noliek maliņā.
Tad pannā apcep dārzeņus. Pievieno gaļu, čili piparus, sojas un «Teriyaki» mērci. Karsē dažas minūtes.
Pasniedz ar rīsiem un svaigiem dārzeņiem.