Bifšteks ar mērci japāņu gaumē Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

400 g liellopu gaļas filejas,

250 g brokoļu,

2 burkāni,

1 sīpols,

100 ml «Teriyaki» mērces (var nopirkt gatavu),

2 ēdamkarotes saldās sojas mērces,

1 ēdamkarote sviesta,

1 tējkarote svaiga sasmalcināta čili pipara,

sāls, pipari.

Gatavošana:

1

Gaļu sagriež sviestā strēmelītēs. Notīra un sasmalcina dārzeņus.

2

Vokpannā nelielās porcijās vispirms apcep gaļas strēmelītes. Tās pārkaisa ar sāli un pipariem. Izņem un noliek maliņā.

3

Tad pannā apcep dārzeņus. Pievieno gaļu, čili piparus, sojas un «Teriyaki» mērci. Karsē dažas minūtes.

4

Pasniedz ar rīsiem un svaigiem dārzeņiem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni