Nepieciešams:
Brieža gaļu sagriež gulaša gabaliņos, bekonu – strēmelēs. Katlā ar biezu dibenu vai dziļā pannā nelielā daudzumā eļļas apcep bekonu, līdz tas kļūst kraukšķīgs, un tad izņem ārā.
Šajās pašās taukvielās liek brieža gaļas gabaliņus, apkaisa ar sāli, pipariem un apcep. Pieliek nomizotus, smalki sagrieztus burkānus, sīpolus un ķiploku daivas, kā arī apcepto bekonu.
Miltus sajauc ar nelielu daudzumu buljona – tā, lai veidotos viendabīga, biezam krējumam līdzīga konsistence, iemaisa tomātu pastu, pielej pārējo buljonu un vīnu, samaisa, piemet lauru lapas, timiānu un uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai. Uzliek vāku un sautē uz plīts vai sakarsētā cepeškrāsnī 180 °C temperatūrā apmēram 90 minūtes.
Sēnes notīra un maisot uz sausas pannas izkarsē, kamēr iztvaiko izdalījies šķidrums. Pusstundu, pirms gulašs ir gatavs, pievieno apceptās sēnes.
Pētersīļu zaļumus nomazgā, smalki sakapā, pārkaisa gatavajam gulašam. Pasniedz ar nūdelēm, kartupeļiem vai citām piedevām pēc izvēles.