Brokoļu, salami un tomātu tarte Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Pildījumam nepieciešams:

  • 200 ml piena,
  • 3 olas,
  • garšvielas pēc izvēles,
  • šķipsna sāls,
  • 2 saujas brokoļu,
  • 1 sauja ķirštomātu,
  • 80 g salami desas,
  • 1 sīpols,
  • nedaudz eļļas cepšanai.

Gatavošana:

1

Smalki sagriež sīpolu, sakarsē pannu ar eļļu un uz lēnas uguns apcep caurspīdīgus. Pievieno smalkākos gabaliņos sagrieztu salami un dažas minūtes pacep.

2

Bļodā saputo olas ar pienu un garšvielām. Ķirštomātus noskalo, nosusina un pārgriež uz pusēm.

3

Uz apceptās mīklas pamatnes vienmērīgi izkārto tomātus, salami un sīpolus. Pārlej ar olu masu un tad iegremdē brokoļu rozetes.

4

Cep sakarsētā krāsnī 200 °C temperatūrā aptuveni 40 minūtes, līdz pildījums sarecējis un mīklas malas izcepušās zeltaini brūnas.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Dārzeņu uzkodas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...