Burgers ar grilētu vistas fileju un mocarellas sieru Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams (4 burgeriem):

  • 4 ciabatas maizītes,
  • 4 vistas filejas,
  • 20 šķēles marinētu gurķu,
  • 4 ledus salātu lapas,
  • 8 mocarellas siera šķēles,
  • 8 tējkarotes pesto mērces,
  • 8 peperoni desas šķēles,
  • 16 mazi gabaliņi saulē kaltētu tomātu,
  • 1 sarkanais sīpols, sagriezts ripiņās (2 ripiņas katram burgeram) vai karamelizēts sīpols,
  • mērce.

Gatavošana:

1

Burgeru gatavošanu sāk ar vistas sagatavošanu. Var izmantot gan medus marinādē marinētu vistu vai vistas fileju bez garšvielām.

2

Sagatavo, nomazgā un sagriež visas nepieciešamās sastāvdaļas – marinētos gurķus, ledus salātus, mocarellas sieru, peperoni desu, saulē kaltētos tomātus, sarkanos sīpolus.

3

Pesto var gatavot paši vai izmantot veikalos nopērkamo gatavo pesto mērci.

4

Vistas fileju ierīvē ar garšvielām un ļauj ievilkties aptuveni 30 minūtes. Pēc tam sakarsē grila pannu un liek cepties gaļu. Vistas fileju grilē, līdz tā ir zeltaini brūna un gatava. Kamēr vista grilējas, uz grila vai grila pannā, vai krāsnī apgrauzdē ciabatas maizītes.

5

Līdzko vista ir gatava, var sākt veidot burgeru. Uzliek uz šķīvja ciabatas maizītes, pa virsu kārto marinētos gurķus, liek mērci, uz katra burgera – pa salātlapai, 2 šķēles mocarellas siera, tad pievieno pesto, saulē kaltētos tomātus, pa virsu uzliek grilēto vistu, peperoni šķēlītes, sarkanos sīpolus un visbeidzot – mērci. Burgera gatavošanu pabeidz, uzliekot ciabatas šķēlīti.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Gaļas uzkodas

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...