Čedaras siera tarte ar ķirštomātiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Pildījumam nepieciešams:

  • 200 g Čedaras siera,
  • 3 olu dzeltenumi,
  • 200 ml saldā krējuma,
  • 100 g rikotas siera,
  • kaltēts baziliks pēc garšas,
  • 200 g ķirštomātu.

Gatavošana:

1

Bļodā samaisa olu dzeltenumus ar rikotu un divām trešdaļām sarīvēta Čedaras siera. Beigās iemaisa saldo krējumu un baziliku.

2

Ķirštomātus sagriež uz pusēm vai četrām daļām.

3

Uz apceptās tartes pamatnes izkārto ķirštomātus un pārlej ar sagatavoto masu. Pārkaisa atlikušo sieru un liek cepties sakarsētā krāsnī 200 °C temperatūrā 40 minūtes, līdz tartes virspuse kļuvusi zeltaini brūna.

4

Ļauj tartei kādu brīdi padzist un tikai tad griež gabalos, citādi pavisam karsta tā juks.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Dārzeņu uzkodas