Čedaras siera tarte ar ķirštomātiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Pildījumam nepieciešams:

  • 200 g Čedaras siera,
  • 3 olu dzeltenumi,
  • 200 ml saldā krējuma,
  • 100 g rikotas siera,
  • kaltēts baziliks pēc garšas,
  • 200 g ķirštomātu.

Gatavošana:

1

Bļodā samaisa olu dzeltenumus ar rikotu un divām trešdaļām sarīvēta Čedaras siera. Beigās iemaisa saldo krējumu un baziliku.

2

Ķirštomātus sagriež uz pusēm vai četrām daļām.

3

Uz apceptās tartes pamatnes izkārto ķirštomātus un pārlej ar sagatavoto masu. Pārkaisa atlikušo sieru un liek cepties sakarsētā krāsnī 200 °C temperatūrā 40 minūtes, līdz tartes virspuse kļuvusi zeltaini brūna.

4

Ļauj tartei kādu brīdi padzist un tikai tad griež gabalos, citādi pavisam karsta tā juks.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Dārzeņu uzkodas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...