Oscar's Fish menca marinēta spinātos
Nepieciešams:
300 g Oscar's Fish mencas filejas...
Šī cepeškrāsnī ceptā makrele ar ķiplokiem un garšvielām ir ļoti smaržīga. Recepte ir ļoti vienkārša, nav papildu sastāvdaļu dārzeņu veidā.
Nepieciešams:
Zivi notīra, nomazgā, atdala galvu ar žaunām, izņem iekšas, vēlreiz nomazgā, nosusina.
Ķiploku daiviņas sasmalcina un sajauc kopā ar pipariem, koriandru, krustnagliņām un sāli, iemaisa eļļu un citrona sulu. Iemaisa smalki sakapātus pētersīļu zaļumus.
Zivi no ārpuses un iekšpuses ieziež ar ķiploku un garšvielu masu, visu, kas paliek pāri, ievieto zivs vēderā, tad zivi ietin folijā un atstāj 40 minūtes marinēt. Cept līdz 189–190 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī 35–40 minūtes.