Cepeškrāsnī ceptas kotletes ar dārzeņiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 500 g maltās gaļas,
  • 200 g ķirbja,
  • 1 puravs,
  • 1 sarkanais sīpols,
  • 2 ķiploka daivas,
  • 1 ola,
  • 2 ēdamkarotes skābā krējuma,
  • sauja rīvmaizes,
  • 1 tējkarote garšvielu «Persilāde»,
  • sāls un pipari pēc garšas.

Gatavošana:

1

Purava balto daļu sagriež pēc iespējas smalkākos gabaliņos. Smalki sagriež sīpolu, ķirbi bez mizas sarīvē.

2

Bļodā sajauc malto gaļu ar olu, krējumu un rīvmaizi. Gaļas masai pievieno dārzeņus, caurs ķiploku spiedi izspiestus ķiplokus un garšvielas. Ar rokām visu rūpīgi samaisa, lai izveidojas viendabīga masa.

3

Uz cepamās pannas izklāj cepampapīru un ar karoti liek kotlešu masu vēlamajā izmērā. Ievēro pietiekamas atstarpes, lai gaļa nesalīp kopā.

4

Cep 200 °C temperatūrā aptuveni 20 minūtes, tad apgriež uz otru pusi un cep vēl tik ilgi, līdz virspuse kļuvusi zeltaini brūna.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni