Cepeškrāsnī ceptas kotletes ar dārzeņiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 500 g maltās gaļas,
  • 200 g ķirbja,
  • 1 puravs,
  • 1 sarkanais sīpols,
  • 2 ķiploka daivas,
  • 1 ola,
  • 2 ēdamkarotes skābā krējuma,
  • sauja rīvmaizes,
  • 1 tējkarote garšvielu «Persilāde»,
  • sāls un pipari pēc garšas.

Gatavošana:

1

Purava balto daļu sagriež pēc iespējas smalkākos gabaliņos. Smalki sagriež sīpolu, ķirbi bez mizas sarīvē.

2

Bļodā sajauc malto gaļu ar olu, krējumu un rīvmaizi. Gaļas masai pievieno dārzeņus, caurs ķiploku spiedi izspiestus ķiplokus un garšvielas. Ar rokām visu rūpīgi samaisa, lai izveidojas viendabīga masa.

3

Uz cepamās pannas izklāj cepampapīru un ar karoti liek kotlešu masu vēlamajā izmērā. Ievēro pietiekamas atstarpes, lai gaļa nesalīp kopā.

4

Cep 200 °C temperatūrā aptuveni 20 minūtes, tad apgriež uz otru pusi un cep vēl tik ilgi, līdz virspuse kļuvusi zeltaini brūna.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...