Cepeškrāsnī ceptas tītara gaļas bumbiņas ar garšaugiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams (4 porcijām):

  • 800 g maltas tītara gaļas,
  • 100 g rīvmaizes,
  • 2 olas,
  • 2 ķiploka daivas,
  • 1 kārtīga ēdamkarote skābā krējuma
  • 1 tējkarote sinepju,
  • saišķis svaigu zaļumu (pētersīļi, dilles, kinza),
  • sāls un pipari – pēc garšas.

Gatavošana:

1

Bļodā sajauc malto gaļu ar olām, skābo krējumu, sinepēm, rīvmaizi, sāli un pipariem, ar caur ķiploku spiedi izspiestus ķiplokus un smalki sakapātiem zaļumiem. Visu ar rokām kārtīgi samaisa, lai iegūtu viendabīgu masu.

2

No masas ar slapjām rokām veido mazas bumbiņas un liek uz cepamās plāts vai kādā cepamajā traukā, kur izklāts cepamais papīrs. Cep cepeškrāsnī 200 °C temperatūrā 20–30 minūtes, līdz bumbiņas apcepušās kārdinoši brūnas.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni