Cepeškrāsnī šķēlēs cepti kartupeļi Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • kartupeļi,
  • 2–3 olas,
  • 150–200 ml skāba krējuma,
  • nedaudz rozmarīna,
  • rīvēts cietais siers – pārkaisīšanai,
  • sāls, pipari – pēc garšas.

Gatavošana:

1

Kartupeļus nomizo, nomazgā, sagriež šķēlēs, kārto pamīšus uz cepamās plāts rindās, citu citai cieši līdzās. Olas sakuļ ar krējumu, pārlej pāri kartupeļiem, tos pārkaisa ar sāli pipariem, rozmarīna lapiņām.

2

Cepamo plāti pārsedz ar folijas loksni un cep 200 °C temperatūrā, kamēr tie ir gandrīz mīksti. Tad noņem foliju, pārkaisa ar sieru un cep, kamēr siers izkusis un kartupeļi gatavi.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Sacepumi