Cepešpannas ēdiens – vistas krūtiņas ar kabačiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams (6 porcijām):

  • 1 kabacis,
  • 6 vistas krūtiņas bez ādas,
  • 200 g šampinjonu,
  • 4 tomāti,
  • 1 tējkarote paprikas pulvera
  • 250 g Čedaras siera,
  • sāls un pipari pēc garšas.

Gatavošana:

1

Vistas krūtiņas apslaka ar eļļu, apber ar sāli, pipariem, paprikas pulveri un iemasē garšvielas gaļā. Šampinjonus notīra un pārgriež uz pusēm. Tomātus sagriež vismaz 1 cm biezās šķēlēs. Sieru sarīvē. Kabaci sagriež 1 cm biezās ripās, ja nepieciešams, pārgriež vēl uz pusēm.

2

Uz dziļās cepampannas izkārto vistas šķiņķīšus, tiem apkārt liek tomātus, šampinjonus un kabačus. Pannas saturu bagātīgi pārkaisa ar sieru. Cep 200 °C temperatūrā 45–50 minūtes vai tik ilgi, līdz vista kārtīgi izcepusies un siers ir zeltains.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni, Sacepumi

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...