
Briseles kāposti ar baltajām pupiņām un sinepju mērci 
Nepieciešams:
0,5 kg Briseles kāpostu galviņu,
1...
Nepieciešams (6 porcijām):
Vistas krūtiņas apslaka ar eļļu, apber ar sāli, pipariem, paprikas pulveri un iemasē garšvielas gaļā. Šampinjonus notīra un pārgriež uz pusēm. Tomātus sagriež vismaz 1 cm biezās šķēlēs. Sieru sarīvē. Kabaci sagriež 1 cm biezās ripās, ja nepieciešams, pārgriež vēl uz pusēm.
Uz dziļās cepampannas izkārto vistas šķiņķīšus, tiem apkārt liek tomātus, šampinjonus un kabačus. Pannas saturu bagātīgi pārkaisa ar sieru. Cep 200 °C temperatūrā 45–50 minūtes vai tik ilgi, līdz vista kārtīgi izcepusies un siers ir zeltains.