Nepieciešams:
Rīsiem:
Vistas fileju sagriež apmērām 2 cm biezās strēmelēs, apkaisa ar garšvielu un to izlīdzina, lai gaļas šķēles būtu apklātas vienmērīgi. Dziļā sautējamā pannā uzkarsē taukvielas un mērenā siltumā apgrozot cep vistas gabaliņus brūnus. Gatavo gaļu novieto siltumā.
Nomizo un sakapā sīpolus un ķiplokus. Rīsus skalo vairākos ūdeņos, līdz skalojamais ūdens kļūst dzidrs.
Pannā, kurā tika cepta vista, ātri apcep sīpolus un ķiplokus, līdz tie top mīkstāki. Pievieno buljonu, terijaki mērci, ingveru, izmaisa un uzvāra. Ieber rīsus un samaisa, lai tie vienmērīgi aizņemtu visu pannu. Karstumu samazina līdz minimālam, uzliek vāku un karsē 15 minūtes.
Pasniedz, liekot rīsus apakšā, virsū novietojot vistas gaļu un pārkaisot ar zaļumiem pēc izvēles.