Cepta vistas fileja ar BBQ (barbekjū) mērci Pie grāmatzīmēm

Receptes autors: Liene Brunzete, www.lienegatavo.lv
Vērtējums:

Pagatavošanas pamatmetode – paņem cepamā papīra loksni (tik lielu, lai tur varētu pilnībā ietīt vistas fileju), pārloka uz pusēm, tad atloka vaļā un liek iekšā vistas fileju ar tai paredzēto pildījumu. Pildījumu vajag likt nevis vidū, bet aiz tās līnijas, kas redzama, pārlokot cepamo papīru uz pusēm. Papīru vislabāk locīt uz leju, lai tas cepšanās laikā nenāk vaļā. Cep 200 grādos 20 -  25 min.

Nepieciešams:

  • 1 vistas fileja
  • 1 neliels saldais kartupelis (var ņemt arī parasto kartupeli)
  • ½ neliela sīpola
  • 3- 4 ēd.k. BBQ (barbekjū)  mērces
  • Sāls, pipari- pēc garšas
  • Mazliet olīveļļas

Gatavošana:

1

Saldo kartupeli nomizo, sagriež plānās šķēlēs un kārto uz cepamā papīra. Pārslaka ar eļļu, uzber mazliet sāli un piparus. Liek virsū vistas fileju, tad BBQ mērci un sasmalcinātu sīpolu. Satin cepamā papīra paciņu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...