Slinkie kāpostu tīteņi
Nepieciešams
500 g maltās gaļas
300 g...
Pagatavošanas pamatmetode – paņem cepamā papīra loksni (tik lielu, lai tur varētu pilnībā ietīt vistas fileju), pārloka uz pusēm, tad atloka vaļā un liek iekšā vistas fileju ar tai paredzēto pildījumu. Pildījumu vajag likt nevis vidū, bet aiz tās līnijas, kas redzama, pārlokot cepamo papīru uz pusēm. Papīru vislabāk locīt uz leju, lai tas cepšanās laikā nenāk vaļā. Cep 200 grādos 20 - 25 min.
Nepieciešams:
Saldo kartupeli nomizo, sagriež plānās šķēlēs un kārto uz cepamā papīra. Pārslaka ar eļļu, uzber mazliet sāli un piparus. Liek virsū vistas fileju, tad BBQ mērci un sasmalcinātu sīpolu. Satin cepamā papīra paciņu.