Cepta vistas fileja ar cukini, ananāsu un zilo sieru Pie grāmatzīmēm

Receptes autors: Liene Brunzete, www.lienegatavo.lv
Vērtējums:

Pagatavošanas pamatmetode – paņem cepamā papīra loksni (tik lielu, lai tur varētu pilnībā ietīt vistas fileju), pārloka uz pusēm, tad atloka vaļā un liek iekšā vistas fileju ar tai paredzēto pildījumu. Pildījumu vajag likt nevis vidū, bet aiz tās līnijas, kas redzama, pārlokot cepamo papīru uz pusēm. Papīru vislabāk locīt uz leju, lai tas cepšanās laikā nenāk vaļā. Cep 200 grādos 20 -  25 min.

Nepieciešams:

  • 1 vistas fileja
  • ½  neliela cukini vai kabača
  • 2 šķēles konservēta ananāsa
  • 50 g zilā siera (sadrupināts)
  • 1 ēd. k. sarīvēta parmezāna siers
  • Sāls, pipari- pēc garšas
  • Mazliet olīveļļa.

Gatavošana:

1

Cukini nomizo un sagriež vidēji biezās šķēlēs. Kārto uz cepamā papīra. Pārslaka ar eļļu, uzber mazliet sāli un piparus. Liek virsū vistas fileju, tad abu veidu sierus. Satin cepamā papīra paciņu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni