Vīna mērcē cepta vista ar ķirštomātiem un olīvām
Nepieciešams
4–5 vistu kājas
250 g ķirštomātu...
Pagatavošanas pamatmetode – paņem cepamā papīra loksni (tik lielu, lai tur varētu pilnībā ietīt vistas fileju), pārloka uz pusēm, tad atloka vaļā un liek iekšā vistas fileju ar tai paredzēto pildījumu. Pildījumu vajag likt nevis vidū, bet aiz tās līnijas, kas redzama, pārlokot cepamo papīru uz pusēm. Papīru vislabāk locīt uz leju, lai tas cepšanās laikā nenāk vaļā. Cep 200 grādos 20 - 25 min.
Nepieciešams:
Paprikas sagriež garenās strēmelēs. Kārto uz cepamā papīra. Liek arī šķēlēs sagrieztu sīpolu. Pārslaka ar eļļu, uzber mazliet sāli un piparus. Liek virsū vistas fileju, tad Fajita garšvielas, sagrieztos tomātos + čili. Pārber ar sieru. Satin cepamā papīra paciņu.