Cepta vistas fileja ar Fajita garšvielām Pie grāmatzīmēm

Receptes autors: Liene Bunzete, www.lienegatavo.lv
Vērtējums:

Pagatavošanas pamatmetode – paņem cepamā papīra loksni (tik lielu, lai tur varētu pilnībā ietīt vistas fileju), pārloka uz pusēm, tad atloka vaļā un liek iekšā vistas fileju ar tai paredzēto pildījumu. Pildījumu vajag likt nevis vidū, bet aiz tās līnijas, kas redzama, pārlokot cepamo papīru uz pusēm. Papīru vislabāk locīt uz leju, lai tas cepšanās laikā nenāk vaļā. Cep 200 grādos 20 -  25 min.

Nepieciešams:

  • 1 vistas fileja
  • ½ sarkanas paprikas
  • ½ dzeltenas paprikas
  • ¼ sarkanā sīpola
  • 3 sasmalcināti ķiršu tomāti + ½ smalki sakapāts čili pipars
  • 1- 2 ēd. k. Fajitas garšvielas
  • 2 – 3 ēd. k. labi kūstošs siers, piem., Krievijas siers
  • Sāls, pipari- pēc garšas
  • Mazliet olīveļļas

Gatavošana:

1

Paprikas sagriež garenās strēmelēs. Kārto uz cepamā papīra. Liek arī šķēlēs sagrieztu sīpolu. Pārslaka ar eļļu, uzber mazliet sāli un piparus. Liek virsū vistas fileju, tad Fajita garšvielas, sagrieztos tomātos + čili. Pārber ar sieru. Satin cepamā papīra paciņu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...