Cepta vistas fileja ar mocarellas mētelīti Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 2 vistas filejas,
  • 100 g mocarellas siera,
  • 1 kārba konservētu tomātu,
  • 1–2 ķiploka daiviņas,
  • 1–2 ēdamkarotes augu eļļas cepšanai,
  • sāls un malti melnie pipari pēc garšas,
  • bazilika lapiņas un piedevas pēc izvēles – pasniegšanai.

Gatavošana:

1

Fileju apcep no abām pusēm 3–4 minūtes.

2

2. Apcepto fileju liek cepamajā traukā, pievieno sakapātus tomātus, ķiplokus, sāli un piparus. Cepamo trauku pārklāj ar foliju, ievieto līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un turpina cept apmēram 20–30 minūtes. Tad pārkaisa ar sarīvētu sieru un cep, kamēr siers izkūst (apmēram 10 minūtes).

3

Pasniedz ar piedevām pēc izvēles un pārkaisa ar bazilika lapiņām.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...