Ceptas aknas ar āboliem     Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 250 g vistu aknu,
  • 1 ābols,
  • malti melni pipari,
  • 1 ēdamkarote miltu,
  • 3 ēdamkarotes sviesta,
  • puse sīpola,
  • pētersīļu zaļumi,
  • sāls.

Gatavošana:

1

Aknas noskalo, nosusina un sagriež palielos gabaliņos.

2

Uzkaisa piparus un nedaudz miltu. Sviestā apbrūnina sīpolu ripiņas, pieliek aknas un maisot labi apcep.

3

Ābolu nomizo, sagriež plānās šķēlītēs un pievieno aknām.

4

Pannai uzliek vāku un sautē 6 minūtes, tad samazina liesmu un karsē vēl 1–2 minūtes.

5

Pirms pasniegšanas uzkaisa sāli un pētersīļu zaļumus.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Salāti, Gaļas salāti, Pamatēdieni, Gaļas ēdieni

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...