Ceptas gailenes ar kabačiem un makaroniem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • gailenes,
  • jauns, neliels kabacis,
  • makaroni,
  • jaunie sīpoli ar visiem lociņiem,
  • dilles,
  • sviests cepšanai,
  • sāls, pipari – pēc garšas.

Gatavošana:

1

Atsevišķi novāra makaronus, pēc tam nokāš un notecina caurdurī.

2

Kabaci gareniski sagriež četrās daļās un tās – šķēlēs. Nelielus jaunos sīpolus sasmalcina un tiem pievieno ripiņās sagriezu kātu balto daļu. Dilles un lociņus smalki sagriež.

3

Sviestā apcep sīpolus, tad pieliek sēnes un, kad no tām izdalījies šķidrums ir iztvaicējies, pievieno kabačus, ja nepieciešams, arī sviestu, un sautē 10–12 minūtes.

4

Pannas saturam pievieno makaronus, zaļumus, izmaisa un apcep 2–3 minūtes.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Sēņu ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...