Garneles ar ananasiem un rīsiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 250 g saldētu garneļu,
  • 200 g konservētu ananasu,
  • 1 paprika,
  • 1 ķiploka daiviņa,
  • 2 tējkarotes olīveļļas,
  • 2 tējkarotes sojas mērces,
  • 1 tējkarote ābolu etiķa,
  • sāls, malti melnie pipari – pēc garšas.

Gatavošana:

1

Garneles atlaidina. Ananasus izņem kārbas, notecina sīrupu, sagriež gabaliņos. Papriku nomazgā, atbrīvo no sēklotnes, sagriež strēmelēs. Ķiplokam daivai noņem mizu.

2

Sojas mērci sajauc ar ābolu etiķi (abus ņem pēc garšas – drusku vairāk vai mazāk).

3

Pannā ielej eļļu, uzkarsē, iemet un nedaudz apcep paprikas gabaliņus, tad pievieno garneles un ananasu gabaliņus, dažas minūtes pacep, caur ķiplokspiedi piespiež ķiploka daiviņu, pielej sojas–ābolu etiķa mērci, piemet piparus un sāli pēc garšas, visu izmaisa un pasniedz.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Zivju ēdieni