Ceptas olas ar dārzeņiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • zaļumi,
  • pa 1 ēdamkarotei konservētas kukurūzas, zaļo zirnīšu, pupiņu,
  • 1/2 cukīni
  • 2 olas,
  • 1–2 vārīti burkāni
  • 1 paprika
  • taukvielas cepšanai,
  • sāls un pipari pēc garšas.

Gatavošana:

1

Cukīni, papriku un burkānu sasmalcina un uz pannas apcep. Pievieno kukurūzu, zirnīšus un pupiņas, visu viegli apcep.

2

Atsevišķi uz otras pannas izcep vēršacis. Dārzeņus un cepto olu novieto uz šķīvja un pasniedz.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Veģetāri

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...