![](https://mvirtuve.press.lv/storage/app/uploads/public/e2d/47f/881/thumb__630_430_0_0_auto.jpg)
Baltmaizes pīrāgs ar sēnēm un sieru ![](/themes/mjv/assets/images/bookmark_wt.svg)
Nepieciešams:
1 kukulītis baltmaizes,
350 g šampinjonu,...
Ķiplokus cepot, to garšas asums top maigāks un izceļas saldums. Tos pasniedz uz maizes kā uzkodu.
Nepieciešams:
Veseliem, nemizotiem ķiplokiem nogriež augšiņu, tos novieto uz cepešpannas un pārsmidzina ar nelielu daudzumu olīveļļas un pārkaisa ar sāli. Ievieto līdz 200 °C temperatūrai uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 20–30 minūtes.
Maizes šķēles sasilda tosterī vai uz pannas un uz tām novieto no cepto ķiploku daiviņām izspiesto masu.