Cepts kamambērs ar džemu Pie grāmatzīmēm

Receptes autors: Kristīne Grigorjeva, www.amam.lv
Vērtējums:

Cepts kamambēra siers ir klasika, viegli pagatavojama un sātīga uzkoda. To lieliski papildina džems, kas bagātina garšu. Vislabāk cepšanai padodas siers, kas nav griezts, un – bez jebkādiem caurumiem, tāpēc svarīgi izvēlēties labu un kvalitatīvu ritulīti, lai sildot, tas uzreiz neiztek uz pannas vai servējamā šķīvja. Es šoreiz to gatavoju mikroviļņu krāsnī, bet, ja tādas nav, var cept cepeškrāsnī, tikai tad tas būs cits stāsts.

Nepieciešams:

  • kamambēra siera ritulītis,
  • brūkleņu–ābolu džems.

Gatavošana:

1

Kamambēra siera rituli izpako un liek uz šķīvja, kas paredzēts mikroviļņu krāsnij. Cep līdz siers, viegli uzpūšas.

2

Pasniedz karstu kopā ar brūkleņu–ābolu džemu. Protams, var izmantot tādu džemu vai ievārījumu, kāds ir pieejams vai labāk garšo.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļas Uzkodas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...