
Pildīts baklažāns ar malto gaļu un rīsiem 
Nepieciešams:
baklažāni
maltā gaļa
rīsi
burkāni
paprika...
Nepieciešams:
Zivi pārgriež gareniski uz pusēm, izņem lielo asaku, bet ādu atstāj. Zivs gaļu pārkaisa sāli, ar sasmalcinātiem baltajiem pipariem un krustnagliņām. Pusi laša novieto uz folijas, pārkaisa ar sakapātām dillēm, aprasina ar citrona sulu, izklaidus novieto sviesta piciņas. Otru laša pusi arī pārslacina ar citrona sulu, uzliek virsū uz folijas esošajam zivs pusei. Foliju rūpīgi aizloka, cieši saspiežot maliņas.
Liek cepamajā traukā, ievieto līdz 190 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī, cep apmēram 40 minūtes.