Cidoniju čipsi Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • cidoniju augļi,
  • cukurs – pēc nepieciešamības.

Gatavošana:

1

Cidonijas nomizo, izgriež serdes ar sēklām un sagriež smalkās šķēlītēs. Liek traukā, kārtām pārberot ar cukuru. Noliek, lai izdalās sula.

2

Izdalījušamies sulu nolej un izmanto pēc vajadzības, piemēram, sīrupa pagatavošanai. Savukārt šķēlītes vēlreiz pārber ar cukuru, atkal pagaida, li izdalās sula, kuru nolej.

3

Pēc tam šķēlītes noliek uz cepamās plāts, kura pārklāta ar cepamo papīru, apkaisa ar cukuru un cepeškrāsnī vai augļu žāvējamajā aparātā izkaltē.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Dārzeņu uzkodas, Deserti, Augļu

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...