Nepieciešams:
Gaļu sagriež plānos stienīšos. Pagatavo marinādi, sajaucot sojas mērci un pusi eļļas (10 ml), iemarinē gaļu.
Burkānu nomizo, sarīvē uz korejiešu burkānu rīves vai sagriež stienīšos. Sīpolu nomizo, pārgriež uz pusēm un sasmalcina šķēlītēs. Papriku sagriež gabaliņos. Ingveru sarīvē uz rupjās sakņu rīves. Ķiplokus sasmalcina ļoti sīkos gabaliņos.
Sakarsē dziļu pannu ar biezu dibenu, ielej atlikušo eļļu, apcep gaļu, līdz izveidojas zeltaina garoziņa. Pielej pienu un sautē, kamēr tas iztvaiko.
Pievieno burkānus, sīpolus un uz mazas uguns sautē 5 minūtes. Tad pieliek papriku, ingveru, ķiplokus, sāli, garšvielas, izmaisa un pasaulē vēl 1–2 minūtes
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sasmalcinātiem lociņiem un sezama sēkliņām. Piedevās – rīsi vai rīsu nūdeles.