Cūkgaļa jāņogu marinādē Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Šķiet, ka cūkgaļa un jāņogas ir nesavienojama kombinācija, bet tie, kas nobaudījuši šo recepti, atzīst – žēl, ka tā atklāta tikai tagad, jo garša ir lieliska!

Nepieciešams:

  • 2 ēdamkarotes sāls,
  • 2 kg cūkgaļas kakla karbonādes,
  • 200 g svaigu vai saldētu jāņogu,
  • 1 sīpols.

Gatavošana:

1

Sīpolu nomizo un sagriež mazākos gabaliņos, liek blenderī un sablendē kopā ar jāņogām un sāli.

2

Gaļu sagriež kantainos gabalos, aplej ar marinādi un pāris minūtes pamīca ar rokām, lai tā būtu vienmērīgi apklāta no visām pusēm. Trauku ar gaļu marinādē apklāj ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī ievilkties. Minimālais laiks ir stunda, bet vislabāk atstāt marinēties uz nakti.

3

Gaļu uzdur uz iesmiem, liek cepties uz karstām oglēm un grilē, līdz tā kļuvusi zeltaini brūna.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Gaļas ēdieni, Ziemassvētki

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...