
Maltā gaļa ar dārzeņiem un makaroniem 
Nepieciešams:
500 g maltās gaļas,
300 g...
Šķiet, ka cūkgaļa un jāņogas ir nesavienojama kombinācija, bet tie, kas nobaudījuši šo recepti, atzīst – žēl, ka tā atklāta tikai tagad, jo garša ir lieliska!
Nepieciešams:
Sīpolu nomizo un sagriež mazākos gabaliņos, liek blenderī un sablendē kopā ar jāņogām un sāli.
Gaļu sagriež kantainos gabalos, aplej ar marinādi un pāris minūtes pamīca ar rokām, lai tā būtu vienmērīgi apklāta no visām pusēm. Trauku ar gaļu marinādē apklāj ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī ievilkties. Minimālais laiks ir stunda, bet vislabāk atstāt marinēties uz nakti.
Gaļu uzdur uz iesmiem, liek cepties uz karstām oglēm un grilē, līdz tā kļuvusi zeltaini brūna.