Slinkie kāpostu tīteņi Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams

  • 500 g maltās gaļas
  • 300 g kāpostu
  • 100 g rīsu
  • 1 ola
  • sāls
  • malti melnie pipari

Gatavošana:

1

Rīsus novārīt pusgatavus, nokāš, ļauj nedaudz padzist. Smalki sagriež kāpostus.

2

Atdzisušos rīsus sajauc ar malto gaļu, kāpostiem, olu, sāli un pipariem un no masas veido kotletes.

3

Liek cepamajā traukā, kurā ieklāts cepamais papīrs, ievieto līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī, cep ~35–45 minūtes, līdz kotletes ir gatavas. Kotletes var arī sautēt uz pavarda, pārlejot ar krējuma un tomātu mērci.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni