Liellopu un cūkas gaļas kotletes
Nepieciešams
300 g liesas liellopu gaļas
100...
Nepieciešams:
Dārzeņus noskalo, ļauj notecēt ūdenim. Brokoli sadala rozetēs, papriku sagriež gabaliņos. Burkānus un sīpolus nomizo, sagriež šķēlītēs un pusriņķos. Ķiploku daivas nomizo, ļoti smalki sasmalcina.
Vistas gaļu nomazgā, nosusina, apkaisa ar sāli un pipariem, liek pannā sakarsētā olīveļļā un apcep zeltainu no abām pusēm.
Cepamo pannu iesmērē ar olīveļļu, tajā liek sagatavotos dārzeņu (brokoli, burkānus, sīpolus, papriku) un apcepto vistas gaļu, visu pārslaka ar olīveļļu, pārkaisa ar sāli, maltiem melnajiem pipariem, sasmalcinātajiem ķiplokiem un timiānu.
Ievieto līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī vidus sektorā, cep, līdz dārzeņi un vista ir gatavi.