Maltā gaļa ar dārzeņiem un makaroniem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 500 g maltās gaļas,
  • 300 g spageti,
  • 2–3 burkāni,
  • 2 sīpoli,
  • 1 tējkarote Vidusjūras garšvielu,
  • sāls, malti melnie pipari pēc garšas,
  • taukvielas cepšanai,
  • nedaudz rīvēta cietā siera pasniegšanai.

Gatavošana:

1

Burkānus un sīpolus nomizo, sasmalcina. Uz pannas sakarsētās taukvielās apcep sīpolus un burkānus, tad pievieno malto gaļu, visu izmaisa, nedaudz apcep, pārkaisa ar garšvielām un cep gatavu.

2

Makaronus novāra pēc ražotāja norādījumiem, nolej ūdeni, pievieno pannas saturu, izmaisa. Pirms pasniegšanas katru porciju pārkaisa ar sieru.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni