Cūkgaļas gulašs ar kartupeļiem un burkāniem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 800–900 g cūkgaļas,
  • 3–4 kartupeļi,
  • 2–3 burkāni,
  • 2 sīpoli,
  • 3–4 ķiploka daiviņas,
  • 2–3 tējkarotes saldās paprikas,
  • 1–2 lauru lapas,
  • garšvielas pēc izvēles,
  • 2 ēdamkarotes tomātu pastas,
  • sāls un melnie pipari – pēc garšas,
  • 2–3 ēdamkarotes eļļas,
  • 1,3 l ūdens.

Gatavošana:

1

Katliņā uzkarsē eļļu, tajā apcep sasmalcinātus sīpolus, līdz tie ir mīksti. Pievieno sasmalcinātus ķiplokus, gabaliņos sagrieztu gaļu, tomātu pastu, pārkaisa ar papriku, visu izmaisa un apcep.

2

Pielej ūdeni, samaisa, uzvāra, piemet sāli, piparus, lauru lapas, garšvielas pēc izvēles un apmēram 40 minūtes.

3

Pēc tam pieliek nomizotus gabalos sagrieztus kartupeļus, burkānus un turpina vārīt, līdz gatavs.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni