Cūkgaļas marināde Pie grāmatzīmēm

Receptes autors: «Dansukker»
Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 50 g svaigi spiestas citrona sulas,
  • 50 ml baltvīna etiķa,
  • 50 ml olīveļļas,
  • 50 ml «Dansukker» zeltainā sīrupa,
  • 4 spiestas vai smalki sakapātas ķiploka daiviņas,
  • 1 tējkarote čili pastas «Sambal Oelek»,
  • 1/2 tējkarotes maltu melno piparu.

Gatavošana:

1

Traukā sajauc visas sastāvdaļas marinādei. Ieliek gaļu saldēšanai paredzētā maisiņā un pārlej ar marinādi. Apmaisa, lai marināde apņem visu gaļu. (Marinādes pietiek apm. 1,5 kg gaļas.)

2

Ieliek ledusskapī uz pāris stundām. Laiku pa laikam apmaisa.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Grillējam