Cūkgaļas pavēdere ingvera glazūrā Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 kg cūkgaļas pavēderes,
  • 60 g sāls.

Glazūrai:

  • 1 glāze ūdens,
  • 100 g sojas mērces,
  • 300 g Dansukker niedru cukura «Demerara»,
  • 5 ķiploka daiviņas,
  • 60 g svaiga ingvera,
  • 2 svaigi čili pipari.

Gatavošana:

1

Cūkgaļu ierīvē ar sāli, liek cepties krāsnī ar ādu uz leju 140 °C temperatūrā. Cep 2 stundas, tad izņem, atdzesē, sagriež šķēlēs.

2

Pirms gaļas izņemšanas pagatavo glazūru – katliņā ielej glazūras sastāvdaļas un vāra, līdz šķidrums iegūst glazūras konsistenci.

3

Gatavās šķēles glazē ar karstu glazūru un turpina cept cepeškrāsnī 240 °C, līdz tās karamelizējas – apmēram 6–9 minūtes.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni, Svētki, Ziemassvētki

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...