![](https://mvirtuve.press.lv/storage/app/uploads/public/430/83e/598/thumb__630_430_0_0_auto.jpg)
Oscar's Fish menca marinēta spinātos ![](/themes/mjv/assets/images/bookmark_wt.svg)
Nepieciešams:
300 g Oscar's Fish mencas filejas...
Nepieciešams:
Glazūrai:
Cūkgaļu ierīvē ar sāli, liek cepties krāsnī ar ādu uz leju 140 °C temperatūrā. Cep 2 stundas, tad izņem, atdzesē, sagriež šķēlēs.
Pirms gaļas izņemšanas pagatavo glazūru – katliņā ielej glazūras sastāvdaļas un vāra, līdz šķidrums iegūst glazūras konsistenci.
Gatavās šķēles glazē ar karstu glazūru un turpina cept cepeškrāsnī 240 °C, līdz tās karamelizējas – apmēram 6–9 minūtes.