Cūku pupas ar mencu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 4 mencu filejas,
  • 400 g kārba konservētu sviesta pupiņu,
  • 400 g kārba sasmalcinātu tomātu,
  • 200 g čorizo vai citas žāvētas desas,
  • 1 liels sīpols,
  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • saišķis pētersīļu,
  • sāls – pēc nepieciešamības.

Gatavošana:

1

Sviesta pupiņas notecina no konservējamā šķidruma. Sīpolu nomizo un smalki sasmalcina. Žāvēto desu sagriež mazos gabaliņos. Pētersīļu lapiņas rupji sagriež.

2

Dziļā pannā sakarsē eļļu un apcep sīpolus – apmēram 5 minūtes, tie ir mīksti. Pievieno žāvētās desas gabaliņus un karsē vēl dažas minūtes, tad pievieno tomātus. Ja tomātu šķidrums nepārklāj pannas saturu, to papildina ar karstu ūdeni, visu uzvāra un nedaudz pakarsē.

3

Tad pannā ievieto mencu fileju gabaliņus un visu vāra apmēram 7–8 minūtes. visbeidzot pannas saturā viegli iemaisa sviesta pupiņas un karsē vēl 1–2 minūtes. pārkaisa ar zaļumiem un pasniedz.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Zivju ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...