Cūku ribiņas vācu gaumē Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 kg cūku ribiņu,
  • 1–2 sīpoli,
  • 2–3 ķiploka daivas,
  • 250 ml «Heinz» kečupa,
  • 2 ēdamkarotes sojas mērces,
  • 1 ēdamkarote Vusteras mērces,
  • 1–2 tējkarotes kūpinātas saldās paprikas pulvera,
  • šķipsna čili piparu pulvera,
  • sāls – pēc vajadzības,
  • pavisam nedaudz sviesta apcepšanai.

Gatavošana:

1

Smalki sagriež sīpolu un sakapā ķiploku.

2

Sīpolus uz pannas uz lēnas uguns sviestā apcep skaisti caurspīdīgus, tad pievieno kečupu, sojas un Vusteras mērci, paprikas un čili pulveri un uzvāra līdz pirmajam burbulim. Pagaršo, vai ir gana sāls.

3

Uz cepešpannas uzklāj folijas loksni. Ribiņas no vienas puses apmērcē sagatavotajā mērcē un uz tās novieto cepamajā pannā, tad augšpusi pārlej ar atlikušo mērci. Foliju aizloka, lai ribiņas būtu ietītas tajā.

4

Cepamo pannu ievieto līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 1 stundu un 20–30 minūtes. Pēdējās 20 minūtes atver foliju, lai ribiņas apbrūnētu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...