Vistas fileja saldskābā mērcē
Nepieciešams
1 vistas fileja
garšvielas vistas gaļai...
Nepieciešams:
Smalki sagriež sīpolu un sakapā ķiploku.
Sīpolus uz pannas uz lēnas uguns sviestā apcep skaisti caurspīdīgus, tad pievieno kečupu, sojas un Vusteras mērci, paprikas un čili pulveri un uzvāra līdz pirmajam burbulim. Pagaršo, vai ir gana sāls.
Uz cepešpannas uzklāj folijas loksni. Ribiņas no vienas puses apmērcē sagatavotajā mērcē un uz tās novieto cepamajā pannā, tad augšpusi pārlej ar atlikušo mērci. Foliju aizloka, lai ribiņas būtu ietītas tajā.
Cepamo pannu ievieto līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 1 stundu un 20–30 minūtes. Pēdējās 20 minūtes atver foliju, lai ribiņas apbrūnētu.