 
													Sarkano sīpolu ievārījums ar vīnu un čili 
		      	Sīpolu ievārījums lieliski garšo ar pastēti, sieru,...
					
		    Nepieciešams:
Dārzeņi platei:
Vispirms pagatavo mērci, lai savelkas garšvielas. Bļodā lej krējumu, pievieno caur ķiplokspiedi izspiestus ķiplokus, sakapātus zaļumus, pieber garšvielas, smalki sakapātas dilles un visu rūpīgi samaisa. Mērcei ledusskapī jāievelkas vismaz 30 minūtes.
Dārzeņus sagriež vienāda izmēra standziņās un liek uz servējamā šķīvja. Dipi mērci ielej servējamā traukā un novieto starp dārzeņiem.
 
													 
													 
													 
													 
													 
														
																	 
													 
													 
													 
														
																	 
													 
														
																	 
													 
													 
													