Dārzeņu salāti ar olu un anšoviem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • gurķis,
  • vidējs tomāts,
  • marinētas sviesta pupiņas,
  • sīpols,
  • konservētas kukurūzas graudi,
  • anšovu filejas,
  • olas,
  • melnās olīvas bez kauliņiem vai kaperi,
  • pētersīļu zaļumi vai dilles,
  • sāls, svaigi samalti pipari,
  • olīveļļa.

Gatavošana:

1

Olas cieti novāra, atdzesē, nomizo, sagriež daivās. Zaļumus noskalo, notecina un sasmalcina.

2

Gurķi un sīpolu sagriež šķēlītēs, tomātam novelk ādu un sagriež daiviņās, marinēto pupiņu pākstis pārgriež uz pusēm vai smalkāk.

3

Sagatavotos dārzeņus liek bļodā, pēc garšas pievieno kukurūzu, olīvas vai kaperus, zaļumus, pēc garšas piemet sāli, apslaka ar olīveļļu un visu samaisa.

4

Salātus liek uz porciju šķīvjiem, novieto virsū vārīto olu daivas, anšovu filejas un pasniedz ar grauzdētas maizes šķēlēm.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Salāti, Zivju un jūras produktu