Dārzeņu salāti ar olu un anšoviem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • gurķis,
  • vidējs tomāts,
  • marinētas sviesta pupiņas,
  • sīpols,
  • konservētas kukurūzas graudi,
  • anšovu filejas,
  • olas,
  • melnās olīvas bez kauliņiem vai kaperi,
  • pētersīļu zaļumi vai dilles,
  • sāls, svaigi samalti pipari,
  • olīveļļa.

Gatavošana:

1

Olas cieti novāra, atdzesē, nomizo, sagriež daivās. Zaļumus noskalo, notecina un sasmalcina.

2

Gurķi un sīpolu sagriež šķēlītēs, tomātam novelk ādu un sagriež daiviņās, marinēto pupiņu pākstis pārgriež uz pusēm vai smalkāk.

3

Sagatavotos dārzeņus liek bļodā, pēc garšas pievieno kukurūzu, olīvas vai kaperus, zaļumus, pēc garšas piemet sāli, apslaka ar olīveļļu un visu samaisa.

4

Salātus liek uz porciju šķīvjiem, novieto virsū vārīto olu daivas, anšovu filejas un pasniedz ar grauzdētas maizes šķēlēm.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Salāti, Zivju un jūras produktu

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...