Oscar's Fish menca marinēta spinātos
Nepieciešams:
300 g Oscar's Fish mencas filejas...
Nepieciešams:
Gaļu sagriež palielos gabalos, samaisa ar divām ēdamkarotēm paprikas pulvera un 1 ēdamkaroti sāls.
Sīpolus nomizo, sagriež kubiņos. Lielā katlā izkausē 30 g sviesta, tur apcep sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno gaļu un apcep.
Kad gaļa apcepusies, pieliek sasmalcinātus tomātus un visu sautē uz nelielas liesmas apmēram 30 minūtes.
Pielej buljonu, pierīvē citrona miziņu, piemet lauru lapas un 1 ēdamkaroti samaltu ķimeņu, pieliek sakapātas ķiploka daiviņas.
Pieliek kubiņos sagrieztu papriku un čili piparu bez sēklām, pieliek sāli, ļauj vārīties vēl 10 minūtes. Beigās pēc garšas pievieno svaigi maltus melnos piparus, paprikas pulveri.
Pasniedz dziļā šķīvī kopā ar vārītiem kartupeļiem, krējumu un sasmalcinātiem zaļumiem.