Divēju gaļu gulašs Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 250 g liellopu gaļas,
  • 250 g cūkas gaļas,
  • saldās paprikas pulveris,
  • 1 ēdamkarote sāls,
  • 500 g sīpolu,
  • 30 g sviesta,
  • 1 kārba konservētu mizotu tomātu,
  • 0,5 litri liellopu buljona,
  • 2 lauru lapas,
  • 4 ķiploka daiviņas,
  • 1/2 citrona miziņa,
  • 1 ēdamkarote ķimeņu,
  • 1 saldā sarkanā paprika,
  • 1 čili pāksts,
  • sāls, pipari – pēc garšas;
  • vārīti kartupeļi, krējums, zaļumi.

Gatavošana:

1

Gaļu sagriež palielos gabalos, samaisa ar divām ēdamkarotēm paprikas pulvera un 1 ēdamkaroti sāls.

2

Sīpolus nomizo, sagriež kubiņos. Lielā katlā izkausē 30 g sviesta, tur apcep sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno gaļu un apcep.

3

Kad gaļa apcepusies, pieliek sasmalcinātus tomātus un visu sautē uz nelielas liesmas apmēram 30 minūtes.

4

Pielej buljonu, pierīvē citrona miziņu, piemet lauru lapas un 1 ēdamkaroti samaltu ķimeņu, pieliek sakapātas ķiploka daiviņas.

5

Pieliek kubiņos sagrieztu papriku un čili piparu bez sēklām, pieliek sāli, ļauj vārīties vēl 10 minūtes. Beigās pēc garšas pievieno svaigi maltus melnos piparus, paprikas pulveri.

6

Pasniedz dziļā šķīvī kopā ar vārītiem kartupeļiem, krējumu un sasmalcinātiem zaļumiem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...