Vīna mērcē cepta vista ar ķirštomātiem un olīvām
Nepieciešams
4–5 vistu kājas
250 g ķirštomātu...
Nepieciešams:
Zivīm jābūt iztīrītām un nosusinātām (ar papīra salvetēm). Katru zivi iegriež, lai var ielikt pildījumu. Zivis izkārto uz cepamās plāts, kur ieklāts cepamais papīrs un veic nelielus iegriezumus zivij arī augšpusē.
Katrā zivī iekšpusē izsmērē pa kārtīgai ēdamkarotei pesto.
Sagriež citronu plānās šķēlēs un katrā zivī ieliek vismaz divas šķēles. Starp zivīm saliek timiāna zariņus, dažus iespraužot arī iegriezuma vietās.
Atlikušo pesto uzsmērē zivs virspusē, kur izkārto arī citronu šķēles.
Cep 160 °C temperatūrā aptuveni 20 minūtes vai tik ilgi, līdz zivs izcepusies sulīga un āda viegli nāk nost.