Šajā ēdienā ar dārzeņu pievienošanu var variēt – tam piestāvēs kukurūzas vālītes, ķirbis, cukini, brokoļi u.c. dārzeņi, kā arīdzan šampinjoni.
Nepieciešams (4 porcijām):
Vispirms sakarsētā pannā nelielā daudzumā eļļas no visām pusēm apcep vistas filejas, lai tās ir bālas, bet ne zeltaini brūnas un piedegušas. Pēc tam katrai filejai aptin pa divām bekona šķēlēm.
Izgrebj paprikai serdi, sagriež strēmelēs. Ķirštomātus pārgriež uz pusēm.
No folijas veido četras paciņas, lai katrā ietilptu dārzeņi un fileja. Vispirms vidū liek vistas fileju bekonā un apkārt novieto dārzeņus, pārber ar garšvielām. Folijas sainīšus liek uz pannas vai cepamās plāts un cep 200 °C temperatūrā 30–40 minūtes – tik ilgi, līdz bekons izcepies kraukšķīgs un dārzeņi kļuvuši mīksti.