Gardais biezpiena sacepums Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 600 g biezpiena,
  • 150 g cukura,
  • nedaudz vaniļas cukura,
  • 100 g sviesta,
  • 3 olas
  • 100 g miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • šķipsniņa sāls.

Gatavošana:

1

Biezpienu samaļ gaļas mašīnā.

2

Cukuru sajauc ar vaniļas cukuru un iejauc mīkstā, istabas temperatūras sviestā, pievieno olu dzeltenumus un puto, līdz cukurs izkusis. Pievieno biezpienu un izmaisa.

3

Miltus sajauc ar cepamo pulveri un pievieno sagatavotajai masai.

4

Saputo olu baltumus ar šķipsniņu sāls un iecilā biezpiena un miltu masā.

5

Masu liek ietaukotā veidnē vai kēksa formā, cep cepeškrāsnī 180 °C temperatūrā apmēram 40 minūtes.

6

Var pasniegt ar skābu krējumu vai ogu mērci.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Sacepumi, Deserti, Tortes, kūkas, pīrāgi