Nepieciešams:
Sīpolu sagriež mazākos gabaliņos un uz mazas liesmas viegli apcep eļļā. Pievieno malto gaļu un apbrūnina to. Pievieno tex-mex garšvielas un maisot apcep.
Pannas saturam pievieno uz pusēm sagrieztus ķirštomātus, nokāstas un noskalotas pupiņas, kukurūzu. Visu samaisa, dažas minūtes pakarsē un papildina ar sāli un vēl garšvielām, ja nepieciešams.
Ņem pa vienai tortiljai, liek pildījumu vienā malā un sarullē to ciet, lai pildījums neizbirst. Sarullētās tortiljas liek ietaukotā cepamajā formā cieši citu pie citas ar locījuma daļu uz leju, lai cepoties tās neatveras. Kad tortiljas saliktas, tās pārkaisa ar sieru un liek cepties 200 °C temperatūrā uz 20–25 minūtēm, līdz siers izcepies zeltaini brūns. Ja pēc tortilju tīšanas pāri palikusi masa, to var pārbērt pāri satītajām tortiljām un tad pārkaisīt ar sieru.
Pēc cepšanas pārkaisa svaigi sakapātus pētersīļus un pasniedz ar skābo krējumu vai jogurtu.