Krabju gaļas un sparģeļu sacepums Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams

Mīklai:

  • 300 ml kviešu miltu,
  • 125 g sviesta,
  • šķipsniņa cepamā pulvera.

Pildījumam:

  • saišķis zaļo sparģeļu,
  • 3 olas,
  • 120 g konservētas krabju gaļas,
  • 5 ēdamkarotes skābā krējuma (30%),
  • sāls, pipari.

Gatavošana:

1

Lai pagatavotu mīklu, sviestu izkausē uz lēnas uguns, atdzesē un pievieno miltus, kas samaisīti ar cepamo pulveri. Veikli samīca vijīgu mīklu, ieklāj veidnē, pamatni sadursta ar dakšiņu un atdzesē ledusskapi.

2

Sparģeļiem nogriež cietos galus, pašus liek vārošā ūdenī un uz lēnas uguns vāra apmēram astoņas minūtes, tad izņem, notecina.

3

Olas saputo, pievieno krējumu, krabju gaļu, sāli un piparus, visu pārlej mīklai. Virsū kārto sparģeļus. Ievieto līdz 220 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 25–30 minūtes.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Zivju ēdieni, Sacepumi