
Thai vista vokpannā 
Nepieciešams:
400 g vistas filejas,
400 g...
Nepieciešams:
Ziedkāpostu sadala mazākās rozetēs. Uzvāra katlā ūdeni, ieliek sadalītos ziedkāpostus, vāra, līdz tie gandrīz mīksti, un nokāš.
Tomātus sagriež mazākos gabalos.
Cepamo trauku ietauko ar eļļu vai sviestu. Liek novārītos puķkāpostus, izkārto pa visu trauku. Pievieno sagrieztos tomātus.
Atsevišķā bļodā sakuļ olas ar sāli un garšvielām. Pielej saldo krējumu, pienu, pievieno skābo krējumu un viegli samaisa viendabīgā masā. Aplej ar to trauka saturu.
Bagātīgi pārkaisa ar sarīvētu sieru un liek cepties 200 °C temperatūrā 35–40 minūtes vai ilgāk – līdz virskārta ir zeltaini brūna.