Vīna mērcē cepta vista ar ķirštomātiem un olīvām
Nepieciešams
4–5 vistu kājas
250 g ķirštomātu...
Nepieciešams:
Brokoļus sadala rozetītēs, iemet verdošā ūdenī, dažas minūtes apvāra, tad zem auksta ūdens noskalo, ļauj notecēties ūdenim.
Garneles samaisa ar svaigi spiestu laima sulu un sarīvētu miziņu, atstāj 15 minūtes iestāvēties, pāris reizes apmaisa.
Sīpolus nomizo, smalki sakapā. Ingveru nomizo, sarīvē, sajauc ar sakapāto sīpolu un sojas mērci.
Brokoļus dažas minūtes apcep karstā eļļā, tad pārlej ar sojas un garšsakņu maisījumu, pasautē vēl dažas minūtes. Ieber garneles, uzkarsē.
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar lociņiem un sezama sēkliņām. Piedevās pasniedz vārītus rīsus.